Workshops!

Wij van Piggy’s Palace bieden meerdere workshops aan, hieronder ziet u het aanbod. Er zijn bij sommige workshops al datums geplant en andere workshops zijn alleen op afspraak hierbij kan u overleggen welke datum voor u het beste uitkomt en kunnen wij kijken of wij dan kunnen!

Heeft u interesse of wil u meer informatie stuur dan een mailtje naar: paula@piggypalace.eu

Wijnproeven tussen de varkens!

Op het terrein van Piggy’s Palace is een echte wijngaard. Wijnkenners kunnen dmv. een proeverij ervaringen op doen van verschillende smaken en ervaren of varkens ook druiven lekker vinden.

Wijn proeven tussen de varkens 24-8-2019 ‘s middag knuffelen en na afloop wijnproeven  en vleesproeven 27,50 pp (vanaf 15 personen) 

Moddermasker met varkensmiddag

Op verzoek van (met name) enkele dames zullen we een moddermasker middag organiseren waarbij het een onvergetelijke ervaring zal zijn om een moddermasker rondom de modderpoel met varkens op je gezicht te smeren.

17-8-2019 gecombineerd met biggen knuffelen incl begeleiding 10,- pp

Varkensmelk middag / avond

Een middag varkens melken en aanleveren bij de Kaasmaker om er echte varkenskaas van te maken. Een wereldprimeur die maar door weinig mensen ooit gedaan is. Het is een beleving en geeft een verhaal die weinig mensen zullen geloven.

Varkensmelk middag/avond is op 10-8-2019 vanaf 14:00 incl koffie/thee + begeleiding 27,50 pp (vanaf 12 perosnen).

 

Wandel met Varkensmiddag

Maak een afspraak en we gaan wandelen met varkens aan de lijn. Wetende dat varkens een eigen wil hebben zal beweging altijd aan de orde zijn.

24-7-2019 vanaf 14.00 uur incl picknick mand voor onderweg  7,50 pp

Haken met varkensmiddag

14-8-2019 vanaf 14.00 uur incl koffie thee en gegeleiding 7,50 pp

Workshops op afspraak!

Worsten maken bij de varkens!

Op afspraak kunnen gaan we In bijzijn en begeleiding van erkende slagers en worstmakers  zelf je eigen worsten maken en proeven. Hongaarse worst of een echte boerenmetworst of droge worst U kunt het zelf onder begeleiding ervaren en uitvoeren. Incl vlees/drankjes en begeleiding een waardig feestmaal 27,50 euro pp (vanaf 12 personen)

Culinaire avond tussen de varkens

In samenwerking met een expert in etikette zal er een avond rondom etikette vorm gegeven worden waarbij uiteraard de varkenshouderij en varkens van Piggy’s Palace onderdeel is van het programma.

Culinaire avond tussen de varkens op afspraak voor groepen incl hapjes/drankjes en hoogwaardige begeleiding en uitleg over de elite etikette van Nederland. 27,50 euro PP (vanaf 15 personen).  

Pig's in the Dark!

Een beleving in het donker, ‘s nachts door het varkensweiland dwalen en rondleiding met na afloop een bloederig drankje en hapje  waarbij je MR Picton  tegen kunt komen en er activiteiten in het donker plaats vinden.

Een  nachtprogramma voor groepen die iets heel bijzonders mee willen maken. Laat U verrassen met een compleet programma in avond en nacht voor 37,50 euro All inclusief dwalen in donker, luguberheid met eten en drinken……